Over u en Ons

Sinds de oprichting in 2003 zijn we uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare leverancier van diamantgereedschappen en bijbehorende producten, met als bewijs het groeiende aantal zeer tevreden klanten. U als professional bent gebaat bij de beste kwaliteit en service. Zo kunt u snel, vakkundig en tegen de laagst mogelijke kosten werken. Bij Starck garanderen we u deze kwaliteit en service, zodat u zich onbezorgd kunt concentreren op uw specialisme!

Waar staat Starck voor

Service

Voor u doen we alles wat binnen onze mogelijkheden ligt.

Toekomst

U bent bij ons een stap voor, want wij kijken vooruit en introduceren regelmatig nieuwe, verbeterende producten.

Advies

Gebaseerd op jarenlange praktijk ervaring.

Resultaat

Daar draait het voor u immers om.

Communicatie

Duidelijk en transparant.

Kwaliteit

Onze kwaliteit is en blijft op hoog niveau in elke prijsklasse.

Professioneel Gereedschap voor een spetterend resultaat

Sinds de oprichting in 2003 is Starck uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare leverancier van diamantgereedschappen en bijbehorende producten, gezien het groeiende aantal tevreden klanten. We vinden het heel belangrijk u als professional tot in detail van dienst te zijn, zodat u uw werk vakkundig, snel en zo efficiënt mogelijk kunt afronden.

Veiligheid

Uw veiligheid op en rond de werkplaats is voor ons erg belangrijk. Niet alleen werkt u veilig met onze producten maar bent u ook in de wetenschap dat onze producten aan alle veiligheidseisen voldoen.

Kortom: Kies voor Starck, kies voor veiligheid!

Levertijd/Service

Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen we bij Starck. We zijn u dan ook zeer snel van dienst. Bestellingen vòòr 16:00 uur worden, mits voorradig, dezelfde dag vestuurd. Verder houden we een zeer omvangrijk assortiment aan, zodat elke klant van het gewenste product wordt voorzien. Onze vaste klanten weten inmiddels dat we onze beloftes nakomen!

Minimum bestelbedrag € 50 excl.btw; franco bedrag € 100 excl. btw.

Verkoopondersteuning

Door middel van duidelijke uitleg over de juiste toepassing van producten, product displays en product folders, helpen we u uw klanten nog beter van dienst te zijn.

TOP
Bekijk nu onze laatste aanbiedingen!